vineri, 6 iunie 2014


 Despre Lucia!
Astazi voi scrie despre Lucia!O ciresica responsabila ce are grija ca jocul sa fie perfect.Lucia e foarte prietenoasa iar acum sa vedem si ce stil are.   
 Dupa parerea mea stie sa asorteze tinutele cu accesoriile sale.Are combinatii fabuloase ce merita aplauze!Bravo Lucia!
Prietenul Luciei...
De meserie este doctor.Astfel Lucia are multe avantaje.E foarte dragutz numele lui este Zach Braft cind se duce la intilnire cu el Lucia primeste 105 cirese-de-aur 250 fericire si consuma 200 pasi!E foarte foarte frumos.
Lucia are gusturi bune la baieti!


Despre pet!
Lucia are un scump de catel.Foarte ingrijit si
foarte frumos la fel ca si stapina sa.Se vede ca Lucia depune munca pentru asa o dulceata.Zilnic il ingrijeste si-l imbraca cum poate ea mai frumos!Bravo Lucia ai un pet minunat.



Vacantele!
Lucia are niste vacante uluitoare,si are nenumarate premii pentru vacantele facute.A fost prin Italia prin Franta, Grecia chiar si Spania...A strins cirese-de-aur pentru vacante si a calatorit prin lume!Bravo ai depus multa munca Lucia!

Retete de gatit... 
 Yammy!Lucia sa stii ca voi veni in vizita.Gatesti fabulos.Ador pizza si ce sa zic de curcan la cuptor?Wow!La desert avem biscuiti cu inghetata mmmm.O sa fie delicios,abia astept!Si nu uita de sucuri imi place sucul de mere!
Gradina
Cum are grija de pet Lucia are grija si de gradina.Ei bine gradina e plina cu flori rare cum le spun eu ,,Lacrima de inger,, Sunt frumoase si infloresc la cireselele speciale.Bravo Lucia!Dar are si decoratiuni frumoase care costa bani nu saga.Ce frumos...Nu am cuvinte!



 Ce mai casa...
Da' sa-i vedeti casa.e minunata.E fabuloasa si e plina de suvenire si altele.Este ordonata si foarte colorata.Lucia a muncit mult pentru a avea asa o casa.E foarte ospitaliera si pentru asta ai toate aplauzele mele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu