duminică, 31 mai 2015

Stilul ECO

Datorita prietenelei mele Esme,care este si angajata a blogului,am onoarea de a va prezenta o ciresica foarte si,dar si foarte verde-Ea este boni.
Poate vi se pare o tinuta si un machiaj straniu,dupa parerea mea e cu totul diferit.Nu ezit sa va spun ca verdele e la moda vara asta.Imi place stilul cireselei Boni,e unul modern si cred ca a combinat mai multe detalii din diverse stilui,dar cel mai important,accentul in toata tinuta il are lantisorul auriu de pe pantaloni...Bravo Boni ai o tinuta minunata!

miercuri, 27 mai 2015

Finala a 2 concursuri

Finală - Concurs Petrecere in pijamale de A1234 

Ciresica A1234 apostat astazi finala concursului petrecere in pijamale,puteti intra  Aici
pentru a vota 1 din cele 10 finaliste.Iar acestea sunt:
                 1.Madalina1234
                  2.Raqel
3.ingrid
4.Aliana
5.dulshee222
6.Londra2
7.andreeasisi
8.Sofia_Super
9.Diana_ana_1
10.Axela

 Finala - Concurs "Cea mai malefica regina" de ralucutza

Deasemenea tot astazi a aparut si finala concursului Cea mai malefica regina postat de Ralucutza.Toate finalistele sunt superbe,insa atentia este indreptata spre Raqel.Aveti deasemenea sansa de a vota 1 din cele 10 finaliste.Intrati Aici  chiar acum si votati-va preferata.

Tinute "in lumina reflectoarelor"

                                      Moda animalelor

Am gasit ciresele,care le place stilul animalier,de exemplu ciresica cristi100,tinuta ei reprezinta un ghepard sau tigru...imi place mult aceasa tinuta.
 Se combina perfect cu machiajul si coafura asortata.

   Stilul  "Alladin"

Ciresica Funalexandra106 este un bun exemplu pentru stilul denumit de mine stilul "Alladin",de ce?pai ne aduce aminte de frumoasa Jasmine,din filmul animat "Alladin si lampa fermecata" de aici si denumirea data pentru acest stil "Alladin"...tinuta e in armonie cu coafura si cerceii sunt accesorioul cel mai super in stilul acesta.

luni, 25 mai 2015

Faceti cunostinta cu...

Sa o cunoastem pe dariuta22

Ea este ciresica dariuta22,in primul rind sa vorbim despre stilul ei...
Pot spune ca combinatia este fabuloasa,imi place culoarea deschisa aleasa de ea,se combina perfect cu machiajul si coafura,de asemenea tin sa reamintesc ca e la moda galbenul luna asta si recomand tuturor cireselelor.

Despre casa...

Dariuta are o casuta simpla cu 4 camere,insa dupa parerea mea arata comfortabil si colorat,culorile se potrivesc de minune,mobila nu e din cea mai ieftina,deci in concluzie dariuta a incercat sa o faca foarte frumoasa,ceea ce i-a reusit!

   Despre pet

Nu-i asa ca-i adorabil,e foarta dragalas,tin sa-i spun numele "Bobi" e foarte amuzant,dar si stilat tot odata pet-ul.Se vede ca dariuta22 are grija de el,e fericit curat si nu e nici o mizerie primprejur.Imi plac hainutele lui,dupa nume si dupa tinuta vedem ca e baiat!Si unul foarte draguta...bravo Dariuta22 pentru un asa furmos si adorabil pet!





Si nu in ultimul rind despre retete si vacanta!

Vacantele

Dariuta a calatorit mult si bine,a facut vacante complete in Romania,Austria si multe alte locuri interesante,a primit si tinutele cadou.Bravo

Retetele!


Si daca tot a calatorit atita,e normal sa fi vizitat restaurante cu diverse retete delicioase,astazi va prezint si citeva dintre ele!Felicitari!

 

Cam asta am avut de spus depsre Draiuta22,o ciresica responsabila,stilata,care are grija de pet,are o groaza de vacante,e o bucatareasa iscusita si multe alte calitati pe care le vom descoperi pe parcurs!Eu va astept si data viitoare..pe curind!!!

Avatare Pixels

Buna!Descopar zilnic ciresele din ce in ce mai talentate,un bun exemplu este ciresica Laurette100.Are un hobby deosebit.Face avatare Pixels,si nu simple dar din cele mai originale,deasemenea cine doreste astfel de avatare sa apeleze,insa munca trebuie rasplatita.
Acum  as vrea sa va prezint o imagine creata de ea,e cea mai minunata,o ador la nebunie,e fantastica si frumoasa,e originala si fantastica (am                                mai spus asta) si de ce sa va mai retin ia uitati si voi. Si pentru a afla                                de   unde are Laurette100 asa idei i-am luat un mic                                     interviu:                             
1.Ce te inspira sa faci asa avatare
.Nimic,plictiseala cred.
2.Cum reusesti sa le faci (daca e secret nu e nevoie sa dezvalui)
.Secret

3.Imi poti prezenta ambele tipuri?
.Pixel-doll (Half-Body)

4.Cit timp iti ia un astfel de avatar?
.10-15 min.,Caci dureaza ceva pana gasesti ce iti trebuie.

5.Te ocupi demult cu asa ceva?
  .Cam de o luna.


duminică, 24 mai 2015

Concurs-Jocul Tau Preferat

Hey!Astazi Paulika a adaugat un nou concurs destul de interesant,toate participantele sunt rasplatite cu 150 cirese de aur.
ImagineConcursul se numeste "Jocul Tau Preferat"
Trebuie doar sa faci un Preent Scrin cu scorul tau dintr-un joc pe  Jocuri-ramira.ro
Nu uitati se pune doar un joc! 

Premii de 500 cirese de aur

logo mycherryladyWow!Stire de moment,cireselele sunt rasplatite cu 500 cirese de aur de ziua MyCherryLady.com.Ce surpriza neasteptata,voi incerca sa aflu cine ne recompenseaza cu aceste premii intrucit Admin nu a intrat de 6 ore...
Sabyna08 scrie:"jocul a fost setat de admin ca azi toate fetele online sa primesca 500 de cirese nu de la ea jocul le face ,cred :D"
yonixutzaaaa scrie:"Google-Boot sau nușș :?"
Laurette100 crede ca :"Admin are ceva de genu' /wipe
                                          Asa e online,dar se vede butonul de deconectat..."

Happy Birthday!

La multi ani MyCherryLady

Buna dragelor!Pentru cele care nu sunt la curent,tin sa reamintesc ca astazi 24.05.2015 este aniversarea a 3 ani de cind a fost creat acest joc,ii multumim mult Adminei pentru munca si efortul depus,pentru rabdarea pe care o are ea cu cireselele care jignesc,dar si cu noi,pentruca ne bucura cu surprize la fiecare sarbatoare si in special pentru ca a creat acest minunat joc!Si de ce sa nu mentionez faptul,ca Jocul s-a schimbat mult( si asta e bine,mereu sunt binevenite schimbarile) la inceput nici forum nu era,dar acum Admin a imbunatatit jocul atit de mult,ca cele ce ar reveni in joc nu l-ar recunoaste!Multumim mult Admin.

Test fulger cu un premiu de 1000 cirese de aur

                       Denisa_Bella a organizat un test pentru cele mai istete ciresele.Premiile fiind:
cherry Denisa_Bella
locul 1- 1000 de ciresele
Locul 2 - 500 de ciresele
Locul 3 - 250 de ciresele
Locul 4- 10 - 50 de ciresele:D

Intrebarile au fost dintr-un text,deasemenea o problema,si citeva exercitii din matematica,majoritatea cireselelor s-au descurcat destul de bine,si vor fi premiate,cele a caror raspunusri au fost corecte.
Si daca tot s-au anuntat deja cistigatoarele tin sa va scriu si raspunsurile corecte:
 
Raspunde la intrebari:
1. Care sunt membri familiei lui Alexandru? 
mama,tata,fratele sau,verisoara.bunici,unchi
2. Ce sentimente exista intre ei?
 intre ei exista sentimente de iubire,ajutor reciproc.
3. Ce sarcini indeplinesti tu acasa? 
Fiecare ciresica raspunde dupa propria experienta.
 
Maria avea 25 de lei. Bunica i-a mai dat 30 de lei. Ea si-a cumparat 3 papusi a cate 9 lei fiecare si 2 carti de colorat a cate 3 lei bucata.
Cati lei i-au mai ramas?
Rezolvare:
25+30=55 lei in total
3*9=27 costul papusilor
2*3=6costul cartillr de colorat
55-27-6=22 lei ramasi
RS:(22 lei) 
 
Efectueaza:
(52+14) : 3+ (8+2) x 5=72
(32+16):6+9x4=44
16:4+(9x3)-24:3=23
9x6+(81-9):9-24:6=58
(80-26):9+7x4-29=5
86:2+(36-26)x3-60=13
42:7+(29+37):2+(8+5)=52
32:4+(36+24):2+(9-4)=43  
 
Acestea au fost raspunsurile corecte!Deasemenea cistigatoarele sunt:
Locul 1 - Aliana
Locul 2 - Yony
Locul 3- lovelovely
Locul 4-10 - restul
 
 
Multumim mult cireselei Denisa_Bela,si asteptam in continuare diferite teste distractive!Succes! 

sâmbătă, 23 mai 2015

Si alte bloguri....

            Acum cacireselele au timp liber,incep aparitiile blogurilor

Dupa recenta mea,dezvaluire,despre faptul ca revin cu postarile pe joc,au inceput si alte ciresele sa faca bloguri asemenea mie.Ma deranjeaza faptul ca imi copie ideea.De ce nu au facut-o inainte?Nu conteaza,orice ar fi eu continui sa postez pe acest blog,voi posta si numarul vizualizarilor.Spre sa cititi informatiile mele si daca aveti cont google sa lasati un comentariu!

vineri, 22 mai 2015

O noua ciresica!

                                                             Salut!Astazi postez despre ciresica fetita_zurli.

Dupa stilul ei,sport si cool,deducem ca e o fata independenta si foarte prietenoasa,are o tinuta super,si cred ca pentru un concurs anume!Imi place coafura aleasa de ea,e ceea ce atrage atentie in imaginea ei!
Pe linga descrierea mea,pot adauga fetita_zurli are nivelul 28,nivel obtinut in aproape un an!
 Lucreza ca Ecologista,jobul nr.16 Pentru care primeste +252 cirese de aur si consma-440 pasi.
Dupa imaginile de mai jos deducem ca fetita_zurli este foarte ordonata,si o gospodina minunata.Are grija de pet si de gradina,iar casa e multicolora si minunata!Am doar cuvinte de lauda
A calatorit mai peste tot!


Ce pet dragut!Si ce mai casa!!!  

Concursuri noi!

                              In MyCherryLady,ieri au fost postate noi concursuri!

  • Ralucutza a creat un concurs cu un titlu infricosator "Cea mai malefica regina" .Concursul este propus de Maria11mona,si deocamdata are 3 pagini cu ciresele inscrise.
  • Cel de-al doilea concurs,nu e la fel de "dark",se numeste "Petrecere in pijamale"...poti combina diverse culori si te inscrii in concurs.Va urez multa bafta concurentelor.

Am revenit

Salutari!
Nu mai tin minte de cind am acest blog,dar stiu ca am postat destul de mult,si acum vreau sa-mi reincep activitatea.Voi reveni cu stiri,informatii despre ciresele etc.