luni, 31 august 2015

Wow...stiati ca?

Nici macar nu ma asteptam la una ca asta...in urma intrebarii De unde sunt inspirate noile coafuri...Destiiny relateaza ca sunt coafuri winx si anume bloom si stella...am cautat si citeva imagini asemanatoare cu noile coafuri si chiar asa, sunt inspirate din winx club.Felicitari Destinny pentru asa creatii frumoase ne plac  si asteptam in continuare sa ne bucuri si mai mult!

*Drepturile de autor rezervate...a nu de mentiona subiectul de mai sus inafara blogului MyCherryLady-unicul portal de stiri de pe joc.

Noi coafuri si haine

Hey...am revizuit mall-ul si salonul nostru de frumusete, ghiciti ce, avem noi coafuri foarte sic...deja numeroase ciresele le poarta, curind vom afla si de unde sunt inspirate, am adresat aceasta intrebare cireselei Destinny....si sper ca voi primi curind un raspuns.
Coafurile sunt elegante...si foarte dragute, am sa trag o fuga pina la salon sa-mi iau si eu una.
Pe linga coafuri, avem si ceva hainute shimbate la culoare...pentru a vedea si voi despre ce e vorba am selectat 3 ciresele ca model.

*Drepturile de autor rezervate

joi, 27 august 2015

BellaBella se retrage

Cu citeva ore in urma ciresica BellaBella...a anuntat ca se retrage din joc, ia placut mult si spune ca ii va fi dor de noi, se pare ca contul nu va ramine neglijat, inrru-cit o prietsna a ionelei *fosta propdietara a contului* are grija de BellaBella, aceasta informatie vine din partea acestei ciresele...informatia fiind postata pe un topic...motivul pentru care Bella se retrage nu il cunosc prea multe, informatia aceasta o detine Ralucutza, iar din cite a afirmat prietena Bellei, Ionela merge acum la psiholog, devenind ceva mai retraaa de lumea ce o inconjoara.la adresa tooicului au urmat numeroase comenatrii de urari de insanatosire Ionelei si de bun venit prietenei acesteia.

*Drepturile de autor reservate

vineri, 21 august 2015

Coafuri Disney

Nu sunt sigura...dar noile coafuri create de Destinny seamana foarte mult cu coafurile Disney...dupa cum am observat eu Destinny continua proiectul Electrei, cum avem deja tinutele printeselor ne mai lipsesc doar coafurile, recent au fost adaugate 3 coafuri noi...dupa parerea mea acestea ar apartine printeselor Aurora din Printesa adormita, Belle din Frumoasa si bestia si Ariel mica sirena...cum am dedus asta? Foarte cunoscute imi pareau coafurile si am decis sa investighez, am ajuns la aceasta concluzie care sunt sigura ca ar fi corecta.Iata cu ce sar asorta acese coafuri.Arat exact ca printesele Disney.

*Drepturile de autor rezervate, nu se accepta mentionarea acestui subiect inafara blogului MyCherryLady-unicul portal de stiri din joc.

sâmbătă, 15 august 2015

Noi haine in mall

Deci,chiar acum Admin adauga noi haine in mall,Avem foarte multe rochii si topuri noi in mall,dar desigur Admin nu ne lasa si fara pantofi draguti si adorabili.Cam asa arata noile modele,cel mai mult m-a impresionat rochita cu imprimeu de tigru,s-a uncit mult la ea si e fabuloasa,abia astept sa fac cirese de aur sa o cumpar!
Acestea sunt noile modele de haine.pe linga rochii avem ceva tricouri cu fluturas,foarte draute.Si in final 2 perechi de pantofi noi,un model mai lung altul mai scurt,le puteti gasi chiar acum in mall.







joi, 13 august 2015

"Aventura celor 3" Capitolul 3

Deci bun,am revenit cu urmatorul capitol,tin sa va spun de o mica schimbare Zory are acum o noua coafura,.Sper sa va placa si va doresc lectura placuta!De asemenea nu uitati sa lasati comentariu aici sau pe pagina mea Aliana!

 

 


 


 
VA 
URMA!

"Un cosmar groaznic"

Nu stiu cum voi,dar eu am trecut prin unul din cele mai mari cosmaruri...mai exact,recent jocul nu putea fi accesat,posibil un bug sau eroare,am incercat sa accesez si forumul,si sa vezi,aecsta mergea,am mai vazut ca nu eram unica care avea asa o problema intr-ucit mai exista un topic legat de acest subiect (iau eu credeam ca e problema cu internetul),dupa un timp nici forumul nu era accesibil pentru logare.Si arata cam ca in imaginea de alaturi (am luat-o de pe un topic)
Dar acum totul s-a sfirsit,intru-cit admin e online si cred ca ea a rezolvat problema,din cite am inteles motivul ar fi o problema cu serverul scrie paulika!


Multe ciresele,au intrebat-o si pe Admin care ar fi cauza,dar nu multe au si primit rapsuns...eu inclin spre varianta cireselei Paulika,si ma bucur in sfirsit ca totul s-a incheiat.

*Drepturile de autor sunt rezervate.

marți, 11 august 2015

Noi coafuri si tinute

hey!Astazi Admin a adaugat cite ceva in mall si beauty paroul,acum puteti gasi o noua rochita,un model mai scurt a altei rochite din mall,aceasta creatie imi place foarte mult,o ador,si o avem nu doar in culoara roz,pe linga rochita avem 2 perechi noi de pantofi,cu toate ca se aseamana mult,diferenta ar fi micul trandafir!
 Aceasta este noua rochita si unul din modelele din noii pantofi,dupa parerea mea sunt foarte reusite si dragute.

Pe linga rochita avem si un tricou foarte frumos,il gasiti si pe mai multe culori,imi place foarte mult,ca model am selectat-o pe Madalina1234 ea purtind si noua coafura!Da exact,aceasta este noua coafura care devine repede populara si multe din ciresele o detin!

Pentru a afla care sunt opiniile cireselelor le-am adresat cite o intrebare si anume ce parere au despre noile tinute....


Laurette100

Hainele sunt grozave,Iar coafurile nu mi se par prea reusite,zice ca te-a tuns un pitic beat.Putine modificari si vor fi perfecte,chiar daca s-a muncit din greu

 loricikata14

Sunt foarte frumoase,e de apreciat munca celei sau celor care in sfarsit au decis ca e momentul sa mai apara haine/coafuri noi.Le doresc sa o tina tot asa si sa vedem cat mai multe creatii frumoase

Cristinna

Noile ținute și coafuri sunt foarte drăguțe. Cel mai mult îmi plac pantofii care îi poartă cireșica mea acum, dar și celalte haine-mi plac.

Sunt super dragute si frumoase ii multumesc Adminei si lui Destinny!

*Drepturile de autor rezervate!

"Aventura celor 3" capitolul 2

Hey!Am venit cu a doua parte din banda desenata vanetura celor trei.Sper sa va placa,si nu uitati puteti lasa comentariile aici sau pe pagina cireselei mele Aliana!

 



 






 







Va urma!











Nu va pasa?!


Cireselele sunt foarte neglijente cind vine vorba de gradina sau pet,am vizitat paginile unor ciresele care sunt la moment online si doar o ciresica,cu toate ca nu avea gradina cu flori ci cu "ingerasi",gradina si pet-ul acesteia ierau foarte curate si ingrijite!
Problema pe care o vom discuta astazi este legata de gradina si pet.Majoritatea creselelor(foarte multe) nu au grija de pet si de gradina,doar atunci cind li se cere la nivel...chiar nu va pasa?!Am vazut un topic in care multe cereti sa fie si alt pet nu doar caine ,ci si pisica sau hamster etc.Insa intrebarea mea este:Veti avea grija de ei asa cum o faceti de pet sau gradina?!
Daca ingrijesti gradina...
 Ei bine ar trebui sa fiti la curent,atunci cind iti ingrijesti gradina plina 12/12 cu flori primesti 12 incredere de fiecare data cind uzi gradina sau faci curat,in total obtii 96 incredere,dar daca calculam ca ai ingrijit gradina dimineata si o mai ingrijesti si seara,ajungem la 144 incredere zilnic.Nu cred ca va este chiar atit de greu sa ingrijiti gradina oricum nu cheltuiti decit 120 pasi,in schimb insa veti avea mai mult incredere si o gradina fabuloasa.

Daca am grija de pet ...
Pet-ul este animalul de companie care are nevoie de grija si atentie,stiti voi oare ce beneficii ne aduce si pet-ul?!la fel ca gradina pet-ul ne ofera incredere+fericire (Aceasta ne ajuta la ieftinirea hainelor in mall)...daca ai grija de pet dimineata si seara obtii cam 90 incredere si 400 fericire zilnic...(Doar daca il ingrijesti regulat)Tineti minte,daca nu aveti destula grija de pet acesta va poate strica mobila sau hainele,mai ales haine din vacante ce nu le poti recupera din mall.Si nu e mai placut sa ai un pet adorabil si curat!?

In concluzie dragi ciresele,va indemn pe toate sa aveti grija de pet si de gradina,in felul acesta veti cistiga nu doar in jur de 300 incredere zilnic,dar si angajatele de pe pagina de facebook vor avea ce posta,si MyCherryLady va fi mindru de ciresele responsabile care au grija sa fie totul curat nu doar pe forum ci si "pe linga curtea casei".Voi mia vizita paginile cireselelor saptaminal,si voi posta o ciresica care m-a impresionat vaind grija de pet si gradina.

E treaba ei nu a voastra

Am citit astazi un topic cu stirile din MyCherrylady,am mai vazut si niste mesaje pe pagina Amdinei,si totul este legat de recenta concediere a unei angaajte!Parerea mea este ca nu e cazul sa scriti aceeasi informatie pe 100 de topicuri,in primul rind jignizi si cireselele si asa se simt prost dar voi inca mai puneti sare pe rana!
 
E treaba ei de ce a fost concediata nu treaba voastra,si sunt chiar de acord cu Larisa_Andreea,cum sa isi faca ea treaba daca gradinile cireselelor arata foarte neingrijit!
Asta ar fi o problema pe care o voi discuta in urmatoarea postare!

sâmbătă, 8 august 2015

Banda desenata "Aventura celor 3"

Deci da,am decis sa fac si eu o banda desenata...
Puteti scrie comentariile aici dar si pe pagina mea Aliana ,pentru cele ce nu au cont google.


Aventura celor 3!
Personaje:
Ariana-Aliana
Clara-Madalina1234
Iris-BellaBella
Zory-Andreuta
Maleficent-liliana23 
Intr-un regat indepartat numit "Valea magiei" s-au nascut 3 fetite,in aceeasi zi al aceluiasi an.Vremurile nu erau tocmai bune,fiind ca raul ameninta regatul,parintii aflase de la clarvazatorul tinutului,ca fetele au puteri uimitoare,atit de mari,incit pot invinge raul ce ameninta regatul.Dar daca Maleficent,afla de puterea celor 3 va incerca sa le distruga,ceea ce ii indruma pe parintiii fetelor sa le trimita in alta dimensiune.Si anume in lumea noastra!Iar cind acestea vor implini 18 ani,vor fi pregatite sa infringa raul!Dar nu merg singure,ci alaturi de nasa lor Zory,o zina foarte buna,care vegheaza asupra fetelor si le gaseste un camin potrivit!Ariana,Iris si Clara sunt fetele menite sa salveze valea Magiei.Imaginile vor aparea curind!













            Va Urma!