vineri, 30 mai 2014

Am ramas socata!

Mamaaaaaaa!Ce mai vorbe...se vede ca fetele stiu a vorbi frumos (sau poate e vre un baiat...?) nu putem sti.In orice caz o ciresica pe nume anafrumusika si alta cu numele de any_pisicutz injura rau de tot si chiar o ameninta pe Rox-Drugs.Nu-mi cred ochilor ce vad eu stiu ca anafrumusika nu jigneste.
Imaginea de mai jos este interzisa spre vizionare copiilor care nu au atins virsta de 12 ani.
loading

marți, 27 mai 2014

Concursuri noi!

Ura!In sfirsit au mai aparut si alte concursuri:
•Concursul Cherry got Talents a luat sfirsit,au fost anuntate cele 10 finaliste iar acum soarta invingatoarei o decideti voi.Intrati in forum la concursuri si votati-va preferata.
•Deasemenea se manifesta un nou concurs legat de sfirsitul anului scolar,cea mai minunata tinuta cistiga premiul mare de 600 cirese-de-aur!

off certuri

Se inrautatesc lucrurile pentru Giuly6... ei bine ea a creat un topic in care cireselele sa voteze daca vor ca Larisa_Andreea sa plece sau nu.iata ce spune Giuly6 (ca sa vedeti mai clar da-ti clik pe imagini)



 Unele ciresele considera ca Giuly6 nu e dreapta,ca ea e cea care vorbeste urit si nu are dreptul sa dea pe oricine ar vrea.Altele considera ca Giuly6 daca ar vrea sa plece o ciresica sa o alunge si numai ea sa ramina cu stea in frunte.App daca vezi asta Giuly6 nu te supara ca nu eu am spus-o.

Vine vara!

Stim cu totii ca se apropie vacanta de vara!Iar pentru aceasta minunata ocazie am sa va prezint o colectie speciala pentru tinutele de vara...comode,lejere,sic si asortate aceste cuvinte descriu urmatoarele tinute pentru ciresele:
LA MARE:
 Well!Aceste doua tinute sunt perfecte pentru o plimbare pe plaja la mare etc.De e o arsita mare se recomanda parul strins,sau in cosite.Culoarea verde si galben sunt la moda vara asta,dar sa nu uitam de roz albastru si rosu...au si ele un loc pe podiumul frumusetii!
Pentru cele cu parul de coloare inchisa se recomanda si o palarie astfel veti fi protejate de soare.Si veti scadea riscul de a fi9 afectate de radiatii soLARE (CEI DREPT SOARELE NU PREA INTRA IN MYCHERRYLADY DAR SE POATE APLICA TOTUL SI IN VIATA REALA)


marți, 20 mai 2014

Cele mai superbe machiaje...


Nu-i asa ca sunt superbe?
Ai bine eu cred ca da si acesta este rubrica" imi place machiajul acelei ciresele"





 ♥    Ciresica1975♥                                                                                                      ♥Raqel♥


                                                                                              
                                                                                              
Cred ca va intrebati, ce este aceasta prezentare!Ei bine aceste ciresele m-au impresionat mult cu machiajul lor si stilul liber care il incearca!Culorile machiajului si cel a coafuriii deasemenea sint intr-o armonie iar accesoriile frumoase sunt mereu binevenite!V recomand sa nu ezitati niciodata  un amestec de rosu si verde merge oricarei ciresele!

Stiri!

Salut!Iata care sunt stirile de astazi:
•S-a incheiat inscrierea pentru concursul ,,deseneaz-o pe electra si cistiga 900 cirese-de-aur,, iar finala e deja pe val!Intra si tu pentru a vota favorita! Si daca nu ai intrat vreodata in finala mai incearca ai sa reusesti!
•Si daca un concurs s-a incheiat se incepe altul..."Cherries got talent" asa se numeste concursul nostru urmator...Din partea mea toate cireselele merita sa cistige si va doresc succese!Fie ca cele mai  fabuloase 10  ciresele sa intre in finala!Si mereu sa invinga prietenia!

vineri, 16 mai 2014

OMG!
Dragi ciresele,a sosit ziua in care blogul a implinit cele 1000 de vizualizari!Am promis ca voi face o saptamina a blogului cu noi rubrici si alte chestii tari!Feti mereu online pentru a fi gata de distractie...Totul va incepe luni!Acum fiti atente la ceea ce va avea loc:
Luni:Rubrica: ,,Moda de vara,, Voi alege la nimereala 8 ciresele care vor concura pentru titlul de cea mai frumy tinuta de vara!
 Marti:Rubrica ,,Cea mai tare coafura,,Voi posta 5 ciresele cu cele mai trendy machiajuri si coafuri!
Deocamdata celelalte rubrici ramin secrete!Pupici la toti!
                                              

Admin -din nou online!

Deja multe stiti ca Admin a revenit pe joc (intr-un fel) ultima ei vizita a fost astazi cu citeva ore in urma!Ne bucuram nespus ca Admin a intrat din nou
A repartizat deja premiile la toate concursurile...si cred ca  a si avut de lucru in  park1Ma bucur atit eu cit si intregul joc MyCherryLady ca Admin e din nou alaturi si sper ca va deschide si jocurile in park cit de curind!

•Tin sa adaug ca o prietena de Adminei "Ana" a deschis o pagina de jocuri pentru fete intrati Aici sa-l vedeti!E minunat...multumim si prietenii Adminei pe care nu o cunoastem dar speram ca Admin sa-i transmita mesajul!

miercuri, 14 mai 2014

Despre Biancaselena

Cine este Biancaselena?


Biancaselena este o ciresica foarte prietenoasa,una din cele mai prietenoae sa zic asa...E foarte sociabila si te imprietenesti usor cu ea,da sa stiti ca nu-i plac cireselele care injura si jignesc.
DESPRE STIL...
Biancaselena stie sa-si arangeze hainele,are un gust bun la alegerea culorilor iar verdele ii sta perfect,si ce sa mai zic de machiaj si coafura,sa zicem ca machiajul scoate in evidenta coafura ei trendy...N exista in joc o ciresica mai originala si creativa ca Biancaselena...Deasemenea toate tinutele ei sunt uimitoare,m-au impresionat mult!Bravo Biancaselena pt costumatia ta minunata.

  

Despre pet...

 Mai mai!Ce dulceata de pet...e atit de cuminte si dragalas,sunt sigura ca Biancaselena isi doreste tot ce-i mai bun pt el,e asa de adorabil.E cuminte si foarte "roz"Al meu e cam neastimparat da ce sa-i faci asa sunt cateii...Imi place mult cum ai aranjat, Bianca,curtea pet-ului tau e minunat stii sa le asortezi mai bine ca oricine.Pet-ulmeu a luat locul 2 la un concurs...ai sa ajungi nivel 34 si vei vedea la notificari.
                  

                                  Ce maninca Biancaselena?

  Iamy...tot ce-i mai bun pentru fiecare petrecere,Biancaselena are niste retete minunate...Sa le gusti in realitate personal facute de o maiestra...iti vei minca si degetelele de bune ce sunt aceste mincaruri.Asa Bianca te invit la ziua mea pe 26 mai nu uita fa-mi un tort asemanator cu cel de alaturi.Si sa fie cu multa ciocolata
A da si nu uita caspunile,vreau ca totul sa fie perfect pt invitati!
Sa  stii ca nu ar strica si un ,,LA MULTI ANI!



 WOW!Ce mai calatorii

Biancaselena a calatorit mult,ce vacante superbe...dar sa stiti daca vacanta e costisitoare inseamna ca tinuta e si mai sic.Biancaselena si-a facut economii pt asa vacante minunate.Nu fiecare ciresica are ocazia de a calatori prin lume,depinde de buget....Imi plac mult vacantele tale Bianca!
 
Atitea vacante merita aplauze,munca multa si curaj si neaparat un scop...iar eu cred ca scopul calatoriilor ar fi fost sa stringa suvenire pt minunata casa...

Gradina... 

Wow!Super si foarte sic gradina,foarte ingrijita si colorata,bravo Bianca.Ai muncit mult la ea.Si o ingrijesti cum e mai bine.da,,,si ai niste "flori" minunate ce ingeri draguti!

Casa...

   Vai da ce sa mai zic de casa,ce casa e mai colorata si mai ornamentata decit a BiancaiSelena foarte curata si asortate bine sunt culorile.Se pare ca Bianca nu are doar un pet si o gradina fabuloasa dar si o casa stralucitoare!
Pentru munca ei,am decis sa-i fac si eu o surpriza.Dar nu una simpla,e un material video creat de mine special pentru BiancaselenA!Felicitari Biancaiselena pentru munca si banii depusi in tot ceea ce realizeaza!
 Vizionare placuta si sper sa va incinte ceea ce veti vedea,mai ales pe tine biancaselena!


Noi concursuri!

Pink Cherries Tasty Green Salut...Am noutati legate de joc...
•S-a terminat concursul Street Dance,Barbia_Girl a facut deja finala...puteti intra Aici nu uitati puteti vota doar o singura ciresica asa ca alegeti-o pe cea care va place,si care intradevar merita sa cistige!
 •Daca a aparut deja finala,inseamna ca nu lipseste vreu concurs...sigura,concursul acesta se numeste ,,Deseneaz-o pe Electra si cistiga 900 cirese-de-aur,,Daca nu ai avut ocazia sa te inscrii poti intra Aici sa o faci!Succes tuturor!

luni, 12 mai 2014

Bloguri noi

Atentie !Atentie!

Hey!Ati vazut noutatea...Sofia_Supper detine un blog minunat (vezi draga ciresica suntem acum oponente,la adunarea celor mai multe vizionari)Ei bine e minunat acel blog si sper ca in continuare Sofia_Super sa posteze mai multe lucruri interesante...un pupic pentru fiecare ciresica si sa fiti cit mai active pe blogul meu ca de nu

duminică, 11 mai 2014

Inca putin!!!

Salutari tuturor!Am un anunt legat de blog...am sa-l inchid din cauza numarului mic de
vizualizariMultumesc in special celei mai mare fane a blogului cireselei Geryed
Ai fost mereu o fana minunata Geryed si multumesc tuturor cireselelor pt ajutorul acordat blogului....

Deasemenea va multumesc daca va-ti intristat la farsa mea.. .fiindca adevarata noutate e cea mai minunata...blogul va avea in curind 1000 de vizualizari si asta intr-o luna si jumatate...voi organiza o saptamina a blogului in care vor aparea noi rubrici si senzatii!Nu uitati fiti alaturi de noi,pentru a ajunge in ziua in care vom implini cele 1000 de vizualizari

Cele mai superbe...




Astazi prezint un nou articol cu tema ,,Cele mai superbe,,dupa mii de minute (10 mai exact )am gasit urmatoarele ciresele care sunt in pas cu moda in aceste vremuri de criza Ele sunt cele mai frumoase mai dragutze si mai cool ciresele de acum 10 minute primitile cu aplauze pe:Larisa-Andreea,Nicusor si  LadymariahGirl...Aceste trei ciresele mau impresionat mult fiind foarte trendy imbracate (da si fiindca erau online ) au devenit modelele perfecte pentru aceasta rubrica iar in continuare sper sa se imbrace la fel de sic!Ne revedem data viitoare!

sâmbătă, 10 mai 2014

Cele mai citite povesti...

Acest articol este special pentru povestile cele mai frecvent citite...iata citeva exemple.
•Povestea cireselei MisiuliaMaria  are un numar imens de vizualizari 301 sa fiu mai precisa...daca o poveste are 301 de vizualizari inseamna ca e o poveste super...merita citita

Nu degeaba se chinue autoarea noastra talentata.
•RoxDrugs e o ciresica care si-a incercat si ea norocul in a scrie o poveste,si sa fim sincere e foarte captivanta istoria ei,majoritatea cireselelor ar crede ca ea scrie despre viata ei doar ca a schimbat virsta si celelalte...e super poveste v-o recomand sa o cititi si voi.

Oaana2001 ne incita si ea cu povestea ei care are deja 299 vizualizari.Foarte captivanta povestirea...nu uitatati sa o cititi!
,,Raluca-ai grija,, asa se numeste minunata poveste.
                                             
•,,Niciodata sa nu atacati cind sunteti furiosi,, e povestea care deasemenea are un succes in forum...autoarea Dizy se bucura de succesul obtinut si continua cu povestea pina la capat!Iar voi celelalte ciresele sa o cititi,o sa va placa!

 Pentru celelalte ciresele,care nu au incercat sa scrie o poveste sa o faca cit de curind,poate multora le va placea fiecare tre'sa-si incerce norocul...fiindca in viata nu cistigi daca nu incerci!

vineri, 9 mai 2014

Noi surse noi informatii!

Salut!Am cautat prin arhiva calculatorului meu si am dat de niste videouri interesante care au fost create vara trecuta m-am gindit ca var interesa sa le vedeti...am si o banda desenata din ea voi facee o poveste super!
Am sa va mai prezint videouri interesante... si am degind sa postez un video  pt fiecare ciresica care va aparea pe blog...prin video-ul iei am sa prezint totul despre aceasta ciresica...nu uitati sa-mi spuneti daca vreti sa apareti,sunt mereu online pt voi!

joi, 8 mai 2014

Video cu ciresele...

Hey!Am pregatit un video special pentru ciresele,si vas ruga daca aveti si voi niste videouri cu mycherrylady(nu acceptam tutoriale) imi puteti scrie adresa de pe youtube!
 Atentie!   Videoul trebuie sa fie postat in youtube!

  Daca va placut :thumbup: sau nu:thumbdown: va rugam sa lasati un mic comentariu pentru acest articol!
Va multumim pentru vizionare!

luni, 5 mai 2014

Geryed

Ei bine,au mai fost articole legate de aceasta ciresica...astazi am sa va dau detalii...

 Geryed are propriul sau stil,e libera sa aleaga,si eu as zice ce e fabulos imi place creativitatea sa,originalitatea si stilul ei liber de a alege,e foarte curajoasa sa incerce astfel de stiluri.Tinuta sa extravaganta se asorteaza perfect cu coafura si machiajul care o definesc si mai multE minunata.Geryed are si alte tinute ce ne pot impresiona ca de exemplu tinuta sa de club.Parul alb in armonie cu negru o face mai draguta ca deobicei,iar papucii galbeni ne arata ca o raza de soare straluceste in ea.Eu va indemn sa va imprieteniti cu aceasta minunata ciresica sa stitii ca e foarte prietenoasa si imi place de ea ( ca prietena)!

 As mai putea adauga ca Geryed are o casa destul de frumy pentru nivelul sau,chiar daca are o singura camera sunt sigura ca ea va avea grija de casa ei pe viitor astfel va deveni una comfortabila,frumoasa,moderna si ingrijita.Eu ii urez cireselei si prietenei mele Geryed SUCCESE MARI PE VIITOR!

Hey,ceva nou var interesa?

Stiri din joc:
Imagine•Barbia_Girl a facut un nou concurs...Street Dance,fiecare ciresica trebuie sa se imbrace adecvat cererilor si sa-si puna avatarul in comentariu premiul mare e de 800 cirese-de-aur si doar cea mai frumy va cistiga!Succes!
•Deasemenea Scoala Vip si-a deschis portile,toate sunteti gata pentru ore?Atunci Sofia_Supper va asteapta...Nu uitati sa purtati uniforme,si sa aratati mai sic.
•Au fost anuntate si cistigatoarele a cite 100 cirese-de-aur la concursul Gindirii,dar si celelalte ciresele care au gresit doar un raspuns primesc 50 cirese-de-aur!Uraa!