duminică, 4 mai 2014

Sa o cunoastem pe Miriam

Ei bine,sunt sigura ca o stiti pe aceasta minunata ciresica...eact am zis minunata,astazi am sa va prezint un articol scris despre ea in care voi prezenta:
•casa
•gradina
•pet-ul
iubitul
retetele de gatit
•vacantele.
Miriam e foarte inteligenta si trendy,sa nu uitam ca poarta noua senzatie din joc,costumul de inger in varianta neagra...e foarte frumoasa si are nivelul 36.

Miriam nu o o ciresica oarecare are incredere in tot ce face si e gata sa treca nivelele mai departe.

Casa ei arata splendid,e foarte colorata...merita sa trecata mai departe pina sa ajunga sa aiba o casa mai frumoasa decit a altor ciresele.Casa ei reprezinta un curcueu doar ca curcubeul are culori de o mie de ori mai putine.Bravo pt casa Miriam!

Nu-i asa ca e scump?Numele lui e Pufy e foarte frumos.Un catelus imbracat in epuras,ce dragalas e,si stapina are grija de el zilnic e foarte ingrijita curtea lui si ii da de mincare fiind atit de vesel.E un pet de milioane Miriam!
Nu a refuzat sa-i ofere tot ce-i bun pentru el...
Are o casa foarte scumpa si o piscina fantastica!



Sa vedem ce urmeaza!Aceasta e gradina cireselei Miriam,foarte curata,florile au devenit ingerasi ce incintaprivirea,decorurile sunt minunate,si Miriam a cheltuit atitea cirese de aur pentru asa o frumoasa gradina...ai nevoie de cirese de aur sa ai grija de ea zilnic si sa nu uitam de pasi...totul merita caci astfel ne dovedim responsabilitatea!Super gradina!


O ciresica cu un mare nivel are si un job pe masura nu-i asa?Ei bine Miriam lucreaza in calitate de fotograf...consuma pasii dar are un salariu foarte bun.!Nu e de mirare ca Miriam are atitea poze din vacanta doar e fotograf si astfel calatoreste oriunde pentru pozele minunate...si daca tot vorbim de poze si vacante nu ezit sa va prezin citeva din excursiile sale.
Draga noastra Miriam a calatorit prin Italia,Franta wow in Franta a vizitat multe locuri superbe...apoi a zburat prin Grecia,unde locurile pitoresti au incintat-o mult!La sfirsit a facut un popas in Spania unde a decis sa vada cele mai neobisnuite constructii.Frumoase calatorii Miriam,dar sunt sigura ca nu a mers acolo singura.Are  prieten care o sutine si calatoreste alaturi de ea oriunde,sa-l cunoastem pe iubitul ei
Zach Braft foarte frumy!

Si fiindca Miriam a calatorit atit de mult,a decis sa ia cu ea niste retete a unor mincaruri care i s-au parut delicioase...Yammi!Arata delicios...bravo cireselei Miriam!Am pregatit si un interviu cu ea:

1.Ce iti place in acest joc si ce nu?
1.Pai ,pai imi place aproape totul la acest joc minunat ,dar nu-mi place caci unele ciresele ce nu au ocupatie si se plictisesc isi creeaza alte conturi si pornesc certuri ...

2.Daca ai fi Admin ce ai schimba la joc?
 2.nu as schimba absolut nimc.
3.Ti-a fost greu sa treci atitea nivele
 3.Nu e nici greu ,dar nici usor pentru ca sunt la unele nivele mai multe misiuni ....si na...dar asta face jocul mai interesant.
4.Care  fost prima ta opinie despre joc atunci cind ti-ai creat pentru prima data o ciresica?
 4.Prima data cand am intrat pe joc ,m-am gandit ca nu ma voi juca mai mult de 2-3 zile si uite ..acum joc jocul de aproape 3 ani.. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu