sâmbătă, 10 mai 2014

Cele mai citite povesti...

Acest articol este special pentru povestile cele mai frecvent citite...iata citeva exemple.
•Povestea cireselei MisiuliaMaria  are un numar imens de vizualizari 301 sa fiu mai precisa...daca o poveste are 301 de vizualizari inseamna ca e o poveste super...merita citita

Nu degeaba se chinue autoarea noastra talentata.
•RoxDrugs e o ciresica care si-a incercat si ea norocul in a scrie o poveste,si sa fim sincere e foarte captivanta istoria ei,majoritatea cireselelor ar crede ca ea scrie despre viata ei doar ca a schimbat virsta si celelalte...e super poveste v-o recomand sa o cititi si voi.

Oaana2001 ne incita si ea cu povestea ei care are deja 299 vizualizari.Foarte captivanta povestirea...nu uitatati sa o cititi!
,,Raluca-ai grija,, asa se numeste minunata poveste.
                                             
•,,Niciodata sa nu atacati cind sunteti furiosi,, e povestea care deasemenea are un succes in forum...autoarea Dizy se bucura de succesul obtinut si continua cu povestea pina la capat!Iar voi celelalte ciresele sa o cititi,o sa va placa!

 Pentru celelalte ciresele,care nu au incercat sa scrie o poveste sa o faca cit de curind,poate multora le va placea fiecare tre'sa-si incerce norocul...fiindca in viata nu cistigi daca nu incerci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu