miercuri, 14 mai 2014

Despre Biancaselena

Cine este Biancaselena?


Biancaselena este o ciresica foarte prietenoasa,una din cele mai prietenoae sa zic asa...E foarte sociabila si te imprietenesti usor cu ea,da sa stiti ca nu-i plac cireselele care injura si jignesc.
DESPRE STIL...
Biancaselena stie sa-si arangeze hainele,are un gust bun la alegerea culorilor iar verdele ii sta perfect,si ce sa mai zic de machiaj si coafura,sa zicem ca machiajul scoate in evidenta coafura ei trendy...N exista in joc o ciresica mai originala si creativa ca Biancaselena...Deasemenea toate tinutele ei sunt uimitoare,m-au impresionat mult!Bravo Biancaselena pt costumatia ta minunata.

  

Despre pet...

 Mai mai!Ce dulceata de pet...e atit de cuminte si dragalas,sunt sigura ca Biancaselena isi doreste tot ce-i mai bun pt el,e asa de adorabil.E cuminte si foarte "roz"Al meu e cam neastimparat da ce sa-i faci asa sunt cateii...Imi place mult cum ai aranjat, Bianca,curtea pet-ului tau e minunat stii sa le asortezi mai bine ca oricine.Pet-ulmeu a luat locul 2 la un concurs...ai sa ajungi nivel 34 si vei vedea la notificari.
                  

                                  Ce maninca Biancaselena?

  Iamy...tot ce-i mai bun pentru fiecare petrecere,Biancaselena are niste retete minunate...Sa le gusti in realitate personal facute de o maiestra...iti vei minca si degetelele de bune ce sunt aceste mincaruri.Asa Bianca te invit la ziua mea pe 26 mai nu uita fa-mi un tort asemanator cu cel de alaturi.Si sa fie cu multa ciocolata
A da si nu uita caspunile,vreau ca totul sa fie perfect pt invitati!
Sa  stii ca nu ar strica si un ,,LA MULTI ANI!



 WOW!Ce mai calatorii

Biancaselena a calatorit mult,ce vacante superbe...dar sa stiti daca vacanta e costisitoare inseamna ca tinuta e si mai sic.Biancaselena si-a facut economii pt asa vacante minunate.Nu fiecare ciresica are ocazia de a calatori prin lume,depinde de buget....Imi plac mult vacantele tale Bianca!
 
Atitea vacante merita aplauze,munca multa si curaj si neaparat un scop...iar eu cred ca scopul calatoriilor ar fi fost sa stringa suvenire pt minunata casa...

Gradina... 

Wow!Super si foarte sic gradina,foarte ingrijita si colorata,bravo Bianca.Ai muncit mult la ea.Si o ingrijesti cum e mai bine.da,,,si ai niste "flori" minunate ce ingeri draguti!

Casa...

   Vai da ce sa mai zic de casa,ce casa e mai colorata si mai ornamentata decit a BiancaiSelena foarte curata si asortate bine sunt culorile.Se pare ca Bianca nu are doar un pet si o gradina fabuloasa dar si o casa stralucitoare!
Pentru munca ei,am decis sa-i fac si eu o surpriza.Dar nu una simpla,e un material video creat de mine special pentru BiancaselenA!Felicitari Biancaiselena pentru munca si banii depusi in tot ceea ce realizeaza!
 Vizionare placuta si sper sa va incinte ceea ce veti vedea,mai ales pe tine biancaselena!


Un comentariu: