miercuri, 23 aprilie 2014

Dragutze!



       

                                    Multumiri!!!

                                  Salutari tuturor cireselelor!In primul rind va multumim mult ca ne ajutati cu blogul,munca voastra va fi rasplatita caci doar datorita voua am reusit sa imbunatatim blogul caci voi ne-ati inspirat sa-l cream.Sincere multumiri din partea administratoarelor blogului!

                                               Cireselele superbe!

Acum vom continua rubrica ,,comwntam cireselele,, de data aceasta le avem alaturi pe Geryed si A1234...
 A1234 este o ciresica trendy...uitativa si voi la minunatul sau stil
ce culoare o arata mai frumos decit movul(violetul) e foarte darnica( se observa dupa cosul ei plin cu oua de ciocolata pentru ciresele)Deasemenea machiajul ei o evidentiaza foarte mult si asta e un plus pentru a deveni o ciresica dragalasa si zimbitoare.Are un gust al modei fascinant intrucit stie sa combine diferita haine si diverse accesorii.
Are tinute originale la toate avatarurile si la casa si la club e minunata si gata sa te ajute oricind.Chiar daca levelul ei nu e atiti de mare merita sa va imprieteniti cu ea,o ciresica asa superba poate deveni un exemplu de nota 10!
                                            
 Wow!Ce dragut un iepuras ne viziteaza blogul...ooo are si dulciuri ne dai si noua!?Ei bine ea e Geryed,urmatoarea ciresica ce va fi postata pe blog..Ei bine Geryed e una din cireselele noi dar harnice,in joc s-a nascut la data de 15 Aprilie 2014, ora 15:45 si deja are level 8!Bravo!!Pe atunci eu eram doar de level 5...Vai ce coafura minunata vreau si eu una cred ca imi voi cumpara mai tirziu.Geryed e splendid imbracata astazi precis o poti comfunda cu un iepuras dragalas.
Ea mai are si alte tinute uimitoare am sa va prezin una:tinuta ei de club...Splendid nu??Ei bine cam asta a fost revin mai tirziu cu noi postari!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu