luni, 29 iunie 2015

MyCherryLady News


 Buna seara dragi ciresele!Iata acre sunt subiectele de astazi:
  • Ociresica se da drept Martina Stoessel,a facut un topic spunind ca numele ei e Martina si considera ca ea e Violetta,insa nimeni nu o crede deoarece are stegul Romaniei si toti putem folosi Google translate. Nu e furmos sa minti draga ciresica!
  • Continuam cu urmatorul subiect,cireselele continua sa puna intrebari indecente monstrului Stietotozaur,cred ca toate ne-am saturat de asta asa ca cireselele vor suporta consecinte intreprinse de Admin!
  • Pagina oficiala de facebook a jocului a ajus la 2000 de like-uri unele ciresele au si felicitat-o pe Admin!Si eu va urez succes in continuare sa obtinem 100000 de like-uri!
  • Danyela incepe o noua poveste?Asta a spus ea in topicul  O părere cât mai sinceră despre câteva rânduri ♥.Felicitari din primele rinduri chiar se vede ca va fi o poveste geniala!

duminică, 28 iunie 2015

Surprize pe forum

Buna!Atsazi am gasit un topic cu cuvinte nu prea frumoase!o ciresica cere ajutorul in legatura cu concertul Violettei insa alta ciresica ii raspunde prin cuvinte nepoliticoase,apoi ii ofera un sondaj,care cel mai probabil e de pe net,si nu e cazul sa credem tot ce scriu oamenii pe internet!
Atit Giuly6 cit si Sweet_Cherry53 au fost avertizate.
Eu va indemn sa nu folositi cuvinte urite nici pe joc nici pe forum,in caz contrat veti primi sanctiuni si in cel mai grav caz contul va fi sters

Recordurile cireselelor

Buna...astazi va prezint recordurile cireselelor.
~Cea mai bogata ciresica din MacherryLady este Lori90 avind o avere de 100599 cirese de aur,ciresica are jobul 19,eu personal nu am rabdare sa string atitea  
~Cel mai mare nivel,ok aici nu am locul 1 pentru o singura ciresica ci pentru mai multe,sunt citeva ciresele din joc care au nivelul 47.
~Ciresica cu cea mai multa incredere este  Destinny cu 87,337 de incredere!Bravo...e foarte multa
~Ciresica cu cea mai multa reputatie este tot Destinny cu
66,876 de reputatie...wow!
~Ciresica cu cele mai multe haine este Paulika,avind in dulap 2427 haine,sunt sigura ca sunt aproape toate hainele din mall...felicitari Paulika!
~Stiti oare cine are 104 vacante,cele mai multe din joc?Pai eu stiu e ciresica Madalina5,a fost peste tot unde ii dispune levelul!Felicitari!
~Cel mai "popular" topic ajuns la 3298 comentarii si 9035 vizualizari!Si topicul apartine cireselei Solista care la inceput si-a propus un numar mai mic de comentarii insa topicul "a iesit de sub control"

sâmbătă, 27 iunie 2015

Intrebari indecente

Am gasit acesta imagine pe pagina adminei postata de o ciresica...
Ciresiac care a adresat o asa intrebare e fara bun simt,si ar trebui sa stie ca limbajul vulgar este pedepsit si va primi sanctiunile necesare..
Nu e frumos sa inujuri,astfel iti arati cei 7 ani de acasa,si s-a mai discutat despre problema intrabarilor indecente adresate monstrului Stietotozaur...cele care vor incalca regulile vor fi pedepsite si vor primi avertismente!
Imaginea nu este recomandata copiilor sub 12 ani!

Tinute schic!

Aceasta idee vine din partea angajatei blogului Esme,nu luam pe nimeni in ris,ci comentam,deci sa incepem!

Ciresica Politist


Esme a vrut sa ma postez pe mine,nu ma laud sau ceva de genu!
Tinuta mea reprezinta autoritatea,doar sunt politista~
Imi place  sa tin totul in ordine,sa fiu autoritara,in cazuri de conflict nu tin partea nimanui!
recent o ciresica mi-a scris o gluma foarte amuzanta,mi-a placut mult o puteti vedea in drepata!Ah da,albastru e culoarea me preferata,asta e inca un motiv pentru care am ales aceasta tinuta!
 Imi place mult,mult,dar a cam venit timpul sa ma shcimb,nu stau mai mult de 2 zile intr-o tinuta~


 Spiritul Pastelui-chiar si dupa 2 luni

Mesajul vine de la Esme,si mi-a placut mult titlul,chiar asa,aceasta ciresica reprezinta spiritul nemuritor al Pastelui.Sau poate pur si simplu ii place sa fie iepuras!
Tinuta a fost editata de Electra acum un an,si reprezinta iepurasul de paste,roz.Foarte ingenioasa ideea cu mentinerea Pastelui in amintirile noatsre SamyCD  ...si imi place foarte mult iepurasul,imi dai si mie o ciocolata?!Te rooooogggg!
Bravo!



                   Culoarea mov e la moda

Si ciresica data a decis sa fie in trend vara asta,si nu o condamn si mie imi place movul la nebunie,dar oricum albastru e preferata mea!
Tinuta seaman foarte mult cu una de seara,intr-o atmosfera placuta,la intilnire...poate....!
Cheia tinutei este cureaua de la mijloc,echilibreaza foarte bine tinuta,astfel incit arata si mai bine!Felicitari pentru asa tinuta 18anatereza,e foarte frumoasa!










 

Nu doar coafuri ci si haine!



Hey!Recent am facut o postare cu culorile unor coafuri schimbate de ralucutza,insa acum ralucutza nu se mai limiteaza la coafuri ci trece la rochii.Acestea sunt tinutele ei modificate din culoarea originala din mall in roz inchis,deschis,si,mai deschis....intr-u cit am facut un top pentru coafuri de ce sa nu facem si aici,preferata mea e prima !Pe locul 2 e a doua rochie,si pe trei,rochia a treia,roz inchis!
Multe ciresele isi doresc aceste tinute in mall,asa ca Admin,daca citesti asta vre-odata merita puse in mall!
O,si Ralucutza,daca mai ai modele super de haine si daca schimbi culorile mai prezinta-mi si mie,blogul e citit de multe ciresele si astfel vei avea din partea tuturor incurajari sa continui editarea acestor haine minunate din mall.



Nu doar Ralucutza editeaza tinutele!


 cristina1029384750,editeaza si ea schimbind culorile hainelor din mall,recent a facut un topic cu aceste exemple,schimbate din negru in culori vii,Imi place mult tinuta aceasta albastra
si cea rosie,dar nici fustele nu sunt mai prejos!Si ce sa mai zic de mini pantalonii,sunt absolut minunate.Nu am cuvinte,si cireselele sunt fascinate de aceste tinute si le place mult,cu toaiste ca ralucutza ii recomanda sa mai editeze umbrele!

 Imi plac mult fustele mai ales cea rosie.
Si sunt chair de acord cu ralucutza,cristina mai are de lucrat la umbre in rest sunt grozave!



Si nu in ultimul rind mini pantaloniii,foarte frumos editati,dar inca odata umbrele,nu e nimic,nimeni nu-i perfect!oricum tinutele sunt foarte frumoase si merita prezentate adminei,eu va lasa pe data viitoare!

 

vineri, 26 iunie 2015

A sosit momentul mult asteptat!

Astazi am facut 4001 vizualizari,si  asta inseaman ca pagina de facebook oficiala a blogului este astazi deschisa..
 Ce vedeti in dreapta este coperta paginii,si pser mult sa va placa!
Intrati Aici pentru a vedea pagina si nu uitati sa lasati comentariile voastre cu pareri,deasemenea astep sa dati un mare like paginii!
Se fac si angajari ca moderatoare a paginii,caut 2 moderatoare,cele care sunt interesate de post pot raspunde la urmatoarele intrebari pe pagina mea,si citit si conditiile de mai jos!
Conditii:
  • Level +30
  • Vei posta pe pagina 1 data pe zi,diverse chestii de pe blog...ma voi stradui sa postez mai mult!
Salariul de 200 cirese de aur saptaminal
Intrebari:
1.Citi ani ai?
2.De ce crezi ca iesti potrivita pentru aceasta functie?
3.Iti vei respecta datoriile?
4.Vei putea intra zilnic pentru ati face functia?daca nu ma vei anunta?
5.Trebuie sa ma ai in prieteni pe pagina de facebook,aceasta este pagina mea Cherry Aliana



MyCherryLady news

Buna,astazi va prezint ca deobicei stirile mycherrylady,sa incepem cu subiectele cele mai importante!
  • Se schimba angajatele?
    Cireselele au inceput tot mai des sa  raspunda pe pagina Adminei la intrebari,se pare ca angajatele sunt altele acum,intr-ucit nu ne putem face functiile,si vom fi concediate.
    Va rugam dragi ciresele sa nu mai rapsundeti la mesaje,e treaba angaajtelor!
  • Au aparut finalele concursurilor personajul de poveste si a fluturasilor,intrati pe forum chiar acum si votati-va preferata!
  • Daca avem finale inseamna ca sunt si concursuri noi...moderatoarele au organizat 2 concursuri...cel al veterinarelor si concursul bibliotecarelor!Se asteapta inca inscrieri.
  • Jocul Ghiceste vedeta organizat de Lucia e foarte popular,cel mai atent primeste puncte in plus si va fi rasplatit!
  • Miss_miriam vrea sa publice citeva carti,a dezvaluit informatia in topicul As dori!Asteapta incurajari de la fani,asa ca grabitiva daca vreti sa-i cititi povestile in continuare!
  • Cum majoritatea stiti deja,Admin e din nou online,si e gata sa raspunda celor ce au mare nevoie de ajutorul ei,va rezolva cit de curind problema cu incinge creiere,deci aveti putina rabdare!
    Acestea au fost stirile de astazi,daca aveti ceva informatii lasati mesaj pe pagina mea Aliana  fiecare informatie care va aparea pe blog va fi rapslatita cu 50 cirese de aur.vor fi curind si angajari...astept sa cititi blogul in continuare,pentru a incepe pagina de facebook!

marți, 23 iunie 2015

promit o pagina de facebook

WWWWOOOOWWW!
Va multumesc mult!pentru ca imi cititi blogul,sunteti cele mai tari!Am vazut numarul vizionarilor si a ajuns la 3.720,promit ca atunci cind fac 4000 creez pagina de facebook pentru blog,si veti fi anuntate,veti putea intra direct de pe facebook,voi posta si acollo,voi angaja 2 moderatoare~Va multumesc mult sunteti niste scumpe !
            

Ralucutza schimba culoarea coafurilor



Nu multe stiti,dar astazi aflati,ciresica ralucutza,nu are ce face,si si-a gasit ocupatie,schimba culorile coafurilor din beauty paroul...mi-a prezentat si citeva exemple,cei drept vreau ca Admin sa le puna in Beauty Paroul,ca toate sa ne bucuram de ele...


 Coafura de mai jos e una din cele 3 preferat eale mele....si asta e numarul 1 in top cele mai super coafuri~

Coafura alba de mai sus,imi place l afel de mult~voi ce pareri aveti?!


E perfecta pentru cele  ce vor sa fie in moda!




Asta e numarul 2 in topul preferatelor mele...imi place foarte mult!E super,daca as putea sa o cumpar as cumparao,as vrea ca Admin sa le accepte~


Cele doua coafuri de mai jos,sunt foarte reusite si imi plac mult cuilorile selectate,si ele sunt pe locul 4 in topul meu!!!Bravo Ralucutza~




Si ultima coafura este pe locul 3 in topul meu,cei drept acestea sunt doar citeva modele,intr-ucit Ralucutza face 40 de culori !
Si dupa parerea mea sunt foarte reusite...daca si voi cireselelor doriti astfel de coafuri in Beauty Paroul (si acestea nu sunt toate) incurajati-o pe Ralucutza,si lasati mesaje Adminei sa vedem cit de mult va plac modelele!

O alta ciresic "invizibila"

Recent,am primit o imagine de la ciresica MarinAndreea,cu ciresica lalala,e la fel ca in cazul cireselei Alba.
Ciresica lalala nu a intrat de mult,dar petreceri organizate de ea sunt in continuare.
Ciresica data are nivelul 22,dar vacante 0 ,cireselele se intreaba cum de are nivelul 22 si 0 vacante stim toate ca exista vacante la nivelul 8 si 14...
Insa legat de acest incident am o teorie,consider ca ciresica data apartine Electrei.
Tinuta ei coincide in totalitate cu cea de la Balul Cireseleleor organizat de Eelctra acum 2 ani,va puteti convinge de asta doar intrati Aici ...pariu ca este ciresica folosita de electra la bal ca exemplu!







legat de petreceri,e la fel,ca si alba,ciresica lalala nu intra de mult,dar petreceri sunt in continuare~
va puteti inscrie oricind





Si acum informatia de un minut in umra de la Ralucutza,care imi confirma teoria!Lalala apartine Electrei...

luni, 22 iunie 2015

Ea este Dayana



Dupa cum puteti vedea si din titlu,astazi am sa va prezint o ciresica foarte speciala,ea este dayana.

Dupa tinuta ei minunata deducem ca arata ca o zona,dar si sufletul ei e la fel de mare si de frumos ca si fizicul.Este o ciresica minunata care te ajuta la nevoie,chiar si pe mine m-a ajutat!
C epot spune?!Rozul este culoarea cea mai potrivita pentru machiajul ei,iar coronita din cap este accentul acestei minunate tinute!

 

~Job-ul cireselei Dayana~


dayana are nivelul 25,si jobul ei este de chelnerita,cistiga 120 cirese de aur si consuma 480 pasi!Bravo!




 ~Prietenul~


Acesta este Elvis Superbul,si el este prietenul actual al cireselei Dayana,este foarte simpatic,si norocos,intrucit daca mergi la intilnire primesti 115 cirese de aur 50 fericire si pierzi 300 pasi.




~Vacante~

Ciresica Dayana a calatorit foarte mult,putem vedea din urmatoarea imagine,a calatorit prin Romania,Austria,Italia,Franta si s-a intors cu poze minunate!Felicitari!



 Asta a fost astazi dragi ciresele,daca doriti si voi o eventuala aparitie lasati-mi un mesaj pe pagina mea  Aliana 

vineri, 19 iunie 2015

Pornografii anime

Buna...recent am vazut un mesaj lasat adminei,si ma mirat faptul de ce a cerut o ciresica asa ceva!
ciresica izabela24 ia cerut cireselei Laurette100 pornografii anime,nu e ceva frumos laurette100 a mai adugat ca ciresica isabel24 a mai spus sa fie Sanii si fundul foarte mare.
nu mi-am imaginat ca cireselele pot cere asa ceva.Nu e chiar frumos,daca laurette100 isi ofera serviciile ca fiind o artista minunata nu e cazul sa cereti tot felul de prostii!