vineri, 26 iunie 2015

MyCherryLady news

Buna,astazi va prezint ca deobicei stirile mycherrylady,sa incepem cu subiectele cele mai importante!
  • Se schimba angajatele?
    Cireselele au inceput tot mai des sa  raspunda pe pagina Adminei la intrebari,se pare ca angajatele sunt altele acum,intr-ucit nu ne putem face functiile,si vom fi concediate.
    Va rugam dragi ciresele sa nu mai rapsundeti la mesaje,e treaba angaajtelor!
  • Au aparut finalele concursurilor personajul de poveste si a fluturasilor,intrati pe forum chiar acum si votati-va preferata!
  • Daca avem finale inseamna ca sunt si concursuri noi...moderatoarele au organizat 2 concursuri...cel al veterinarelor si concursul bibliotecarelor!Se asteapta inca inscrieri.
  • Jocul Ghiceste vedeta organizat de Lucia e foarte popular,cel mai atent primeste puncte in plus si va fi rasplatit!
  • Miss_miriam vrea sa publice citeva carti,a dezvaluit informatia in topicul As dori!Asteapta incurajari de la fani,asa ca grabitiva daca vreti sa-i cititi povestile in continuare!
  • Cum majoritatea stiti deja,Admin e din nou online,si e gata sa raspunda celor ce au mare nevoie de ajutorul ei,va rezolva cit de curind problema cu incinge creiere,deci aveti putina rabdare!
    Acestea au fost stirile de astazi,daca aveti ceva informatii lasati mesaj pe pagina mea Aliana  fiecare informatie care va aparea pe blog va fi rapslatita cu 50 cirese de aur.vor fi curind si angajari...astept sa cititi blogul in continuare,pentru a incepe pagina de facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu