vineri, 5 iunie 2015

Pe plaja la soare....as vrea mult la mare!

Tinute de plaja pentru ciresele!

Mergeti la mare vara asta?!Da?Atunci trebuie sa va bucurati de soare nu doar in viata reala,incercati diverse combinatii colorate,sa fiti ciresica cea mai cool depe joc vara asta,urmati exemplele de mai jos,cititi sfaturile,si cu siguranta veti fi in topul celor mai shic ciresele!
 
 Ce e mai frumos decit o vizita pe plaja,ve prezint citeva modele de tinute ideale pentru mare!In prima tinuta prezentata de mine,culorile predominante sunt verde si roz inchis,desigur verdele e la moda vara asta si se recomanda tinutele cu elemente in culoare verde!

Nu sunteti iubitoare a culorii verde?!Incercati galben,atunci!O sa vedeti rezultatul,veti fi ca o minunata raza de        soare.Pe linga verde si galbenul e in trend!Nu uitati si de un mic accesoriu,mai ales cele brunete,se recomanda o palarie asortata!

 Si desigur,daca nu va place sa va expuneti prea mult,puteti foloi un costum de baie,mai inchis,deasemenea in trend sunt si culorile vii ca rosu,roz sau albastru deschis!

O floare ca accesoriu nu strica niciodata,sau poate un paharel cu putina sampanie sub lumina cerului rosu la apus!?Rozul e o minunata culoare,daca vreti sa aratati ca o adevarata floare!Nu uitati sa zimbiti usor pentru a aduce un farmec tinutei voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu