vineri, 31 iulie 2015

Surpriza?!

Hey!Salutari!Astazi am gasit o informatie destul de interesanta pe pagina unor ciresele...ei bine din cite am inteles Admin si ralucutza pregatesc o surpirza...
 In imaginilwe de mai jos vedeti raspunsurile cireseli legate de acest subiect (cu toate ca unele stiti deja cine este aceasta ciresica,v-as ruga sa nu o tot intrebati ce surpriza se pregateste deoarece ea a raspuns clar ca nu da nici un indiciu,ceea ce ar putea strica surpriza Adminei si Ralucutzei...
Deasemene ralucutza va face si citeva modificari intre angajate insa asta nu are legatura cu supriza pe care ne-o pregatesc!Si cum spuneam indicii nu vrea sa ne ofere asa ca nu prea are rost sa incercati sa aslati despre ce e vorba,mai bine asteptam sa fie chiar o surpriza adevarata!


joi, 30 iulie 2015

Cadou din partea cireselelor

Si fiind ziua Adminei cireselele,in special Ralucutza,toate impreuna am decis sa-i facem un mic cadou adminei noastre,cu aceasta ocazie ralucutza a adaugat un nou tricou cu text-ul La multi Ani we ♥ you....foarte dragut,si costa doar 28 cirese de aur avind fericire il luati si cu 15...si asta doar pentru a o incinta pe Admin!Deja o multime de ciresele il poarta si sunt foarte incintate,ba mai mult,au trimis si mesaje ca fiecare ciresica in aceatsa zi speciala sa poarte acest tricou acesta fiind cadoul adminei.Felicitari scumpa noastra creatoare!!!

La multi ani Admin

poza: http://dl8.glitter-graphics.net/pub/712/712138jqisv7fg1b.gifCu toate stim ce zi speciala este astazi..ei bine pentru cele ce nu stiu e ziua de nastere a minunatei noastre Admine...felicitarile au inceput deja sa apara si forumul are deja citeva topice cu subiectul dat...pe pagina Adminei pot fi gasite numeroase felicitari!
Ladylily "Admin,sa ai de toate.Cred ca azi iti serbezi ziua cu cei apropiati.Asa ca La multi ani!!"
Marguta "La mulți , mulți ani dragă Admin si tot ce-ți dorești ! ♥_♥"
poza: http://thumbnails113.imagebam.com/42513/054646425129692.jpgRalucutza " Îți doresc să ai parte numai de sănătate, fericire, tot ce îți dorești de la viață și de cea mai frumoasă zi de naștere !" 

miercuri, 29 iulie 2015

Haine si coafuri noi

 Aseara am vazut noile haine si coafuri in mall si Beauty Paroul...printre aceste noi tinute se numaar costumul de clovn (mai exact sunt tinute si coafur  ale caror culori au fost modificate) palaria si urechiusele!
Nu sunt sigura cine-i autorul dar recent am gasit un topic creat de Dariuta22 cu aceleasi modele de haine de clovn si cred ca Ralucutza i le-a pus in mall...
O alta minunata creatie a carui autor tot nu il stiu este aceasta mica palaria...ah,am uitat sa va spun in mall le gasiti si in culori diferite ca verde sau rosu...eu am ales oranj fiindca mi-a atras cel mai mult atentia!



Si acum sa va prezint ce puteti gasi in Beauty Paroul....sunt niste coafuri create de Destinny iar culorile au fost modificate,nu stiu inca de cine,dar mie imi plac foarte mult mai ales cea roz cred ca am sa o cumpar si vi le recomand si voua sunt foarte dragute,uimitoare si frumoase nu ratati ocazia de ale cumpara sunt sigura ca regrete nu vor fi...deasemenea le puteti gasi si in alte culori ca albastru sau oranj....dar din nou roz e preferata mea!



Felicitari tuturor...celor ce au modificat aceste haine si pe celelalte si multumim si cireselei Destinny ca ne incinta cu haine si coafuri minunate...pe data viitoare!


 

marți, 28 iulie 2015

Oare e Dumitrita9?

Hey!Nu stiu cite dintre voi au primit astazi mesaje din partea unei ciresele,insa eu sunt una dintre acestea..nu au fost cuvinte dure,dar trebuie sa va scriu si postarea asta!
Din cite am inteles eu si am citit comentariile altor ciresele este vorba despre Dumitrita9 care si-a facut alt cont.
 Nu se stie insa care ar fi motivul injurarilor,si chiar ma intereseaza si pe mine...din cite se vede la citirea injuraturilor cireselele au reactionat altfel decit probabil sa fi crezut Dumitrita9....
mai tirziu am gasit urmatoarea informatie pe pagina Paulikai,in care Dumitrita9 sustine ca cel/cea care foloseste contul pentru a injura este verisorul ei,dar cine s-ar lasa pacalit de asta!daca Dumitrita9 nu inceteaza si nu isi recuoaste vina si motivul,si sa-si ceara scuze cireselelor se vor aplica masurile necesare!

Costumul de 1 Aprilie in trei culori

Buna...recent Ralucutza a lasat un mesaj pe pagina Adminei,la cererea mai multor ciresele costumul de 1 Aprilie poate fi gasit acum in mall si pe inca 3 culori noi...Acestea pot fi gasite in mall la categoria rochii pagina a 5....cuilorile imi plac foarte mult,si cred ca si voi dragelor le veti adora,acestea sunt mov,rosu si albastru foarte foarte aprins...pot spune ca cea albastra este preferata mea,nu stiu sigur cine le-a modificat dar cred ca e ralucutza,asa ca iti multumim mult pentru aceste noi tinute!




luni, 27 iulie 2015

Spargatorul sau spargatoarea de parole?....

Buna...vizitind pagina Adminei am gasit o ciresica care se plingea de faptul ca cireselele i-au disparut...spunea ca avea 800 si cind a intart din nou pe cont mai are doar 200...la fel s-a intimplat si cu ciresica LadyLily...desigur in ajutor le-a venit o angajata..anume A1234,spunind ca posibil sa fie un bug sau ca cineva a spart parola acestor 2 ciresele,daca chiar e adevarat,cine oare sa fie spargatorul sau spargatoarea de parole in joc!
Nu cred ca e cazul sa ne alarmam,sunt sigura ca contul vostru va fi protejat daca aveti o parola cit mai sigura (dar totusi nu se stie daca e vorba de spargerea parolelor,asa ca ramineti fara griji) eu va recomand sa folositi o parola cit mai sigura si complicata pe care doar  voi sa o stiti! 
Si nu o dezvaluiti nimanui...chiar si ea mai buna persoana are parti intunecate!

*Drepturile de autor sunt rezervate,fara plagiat!

Febra culorilor

Cred ca va dati seama despre ce voi scrie in aceasta postare..ei bine recent tot mai multe topicuri apar sub titlul de am schimbat culorile hainelor sau ceva de genu...multe ciresele au inceput sa faca ceea ce facea si Ralucutza inainte sa fie Leader,acum toate modifica culorile tinutelro si a coafurilor din mall,sa fiu sincera daca n-am vazut vreo 10 topic-uri cu asa subiecte...inseamna ca sunt chioara!
Si wow asta e doar prima pagina de la discutii libere din cite am numarat sunt 8 (unul creat de marinandreea,pe care am uiat sa-l subliniez:D) subiecte doar pe prima pagina legate de schimbarea culorii sau crearea hainelor....da pe linga culori multe ciresele fac si haine!Nu spun ca este rau e foarte bine ca incercati sa ajutati jocul!Dar sa stiti ca nu toate creatiile pot ajunge in mall!

*Articol scris de Aliana,fara plagiat doar cu acordul meu + blogul de unde ati aflat informtia!

Creatiile Sofiei_Supper acceptate de catre Destninny!

Angajata blogului Esme mi-a prezentat astazi o informatie foarte interesanta,ciresica Destinny a acceptat sa modifice hainele create de Sofia_Supper,cei drpet momentan nu stiu care sunt acestea...aceasta informatie apare si pe blogul cireselei Sofia-Supper...insa recent am gasit si un comentariu,nu stiu cit de adevarat este dar cuvintele cireselei Paulika lasa de gindit
Oare e adevarat ca de cind Destinny e Fashion designer cireselele doar ii prezinta haine si vorbesc cu ea ca acestea sa ajunga in mall?Puteti lasa un comentariu pe pagina mea sau pe aceasta postare!
 Felicitari Sofia_Supper...!!!

*Acest articol este o colaborare intre ciresica Aliana si esme!

Nu stiam dar...

Hei...iata citeva informatii care cred ca nu toate cireselele au aflat,noile peruci recent adaugate sunt create de Destinny...Sunt foarte frumoase si foarte populare in rindul cireselelor...sunt sigura ca draga 
noastra Fashion designer a muncit mult la ele...si rezultatul e unul minunat chiar si ralucutza a facut o schimbare de look folosind aceasta noua coafura si multe alte ciresele!


Urmatoarele 2 peruci pe care vi le prezint sunt creatiile cireselei Lucia,nu sunt doara stfel de culori sunt mai multe ca oranj si verde etc.


Mie imi plac mult si nici ele nu sunt mai prejos,am vazut deja multe ciresele purtindu-le,felicitari Lucia ai niste creatii fabuloase!



Si in final,rochiile angel a caror culori au fost modificate sunt creatiile cireselei andreeasisi...dupa parerea mea tinutele sunt grozave si au niste culori de-a dreptul fantastice...imi place mult primul model care il vedeti alaturi.De ce/Perntru ca imi reaminteste de spatiul cosmic,si mie imi place orice lucru legat de asta...multumim mult cireselei andreeasisi.


Si in final am sa mai adaug o mica informatie despre care posibil sa nu stiti,rochiile si perucile create de Destinny sunt adaugate in mall si Beauty Paroul de catre Admin,iar tinutele a caror culori sunt modificate sunt adaugate de ciresica ralucutza...asta a fost tot nu uitati de comentarii!
 


*Acest articol isi rezerva drepturile de autor,nu se accepta plagiatul,informatia ne-a fost oferita de catre o sursa sigura,daca doriti sa folositi informatia,o puteti face doar cu acordul meu,si/sau mentionati site-ul/blog-ul unde ati gasit informatia! 


Haine si coafuri noi

Dupa o perioada de timp nu chiar atit de lunga Destinny ne surprinde cu noile sale tinute si coafuri,pe care deja toate cireselele au reusit sa le indrageasca!Dupa parerea mea e de-a dreptul minunat,tinutele sunt superbe,printre noile haine se numara tricouri,rochite si pantaloni scurti...ca sa nu pirdem timpul si spatiul din aceatsa postare,mi-am imbracat avatarul sa va prezint cam cum arata tinutele daca nu ati reusit sa vizitati mall-ul...

Prima tinuta reprezinta o rochita ,si un bolero sa spun eu asa,foarte dragute cu modele de stele,sunt mai multe culori dau eu prefer albastru sau roz...in urmatoarea tinuta vedeti cum am combinat eu noul tricou cu noii pantaloni scurti si una din coafurile in beauty paroul create de Destinny si adaugata recent...cred ca se potrivesc de minune...si in plus coafura este deja un trend in rindul cireselelor .
Inca o data multumim mult cireselei Destinny..si tin sa adaug ca si hainele cu scris pe ele aparute in postarea de mai devreme au ajuns in mall...deci in concluzie Ralucutza si Destinny sunt minunate si foarte pricepute!!!

sâmbătă, 25 iulie 2015

Haine chinuite de Ralucutza

Hey!Mi s-a parut amuzant titlul asa ca a meritat!Dupa cum va-ti dat seama este vorba despre niste haine,pe care Ralucutza le editeaza,recent am primit de la ea citeva modele,foarte dragute,si pot spune ca chiar vreau sa port unul din aceste tricouri,de preferat,cel albastru!
Imi plac mult toate aceste modele dragute,si sper ca sa ajunga in mall!Sunt pur si simplu adorabile!

Cel mai mult ma impresionat tricoul albastru si violet,sunt preferatele mele,imi plac foarte foarte mult,dar nici cea roz,sau rosie deschisa,ca nu stiu exact care ii e culoarea,nu e departe de celelalte!
Si in final rochita mov,e foarte reusita,iar textul Be Happy  e lucrul care atrage cel mai mult privirea,si de aceea aceasta haina imi place la nebunie!
 Sper ca v-au placut aceste tinute dragute,si daca chiar vreti sa ajunga in mall,lasati un mesaj pe pagina cireselei ralucutza...si incurajati-o sa continuie,dupa parerea mea chiar merita!!!Felicitari Ralucutza sunt niste haine grozave!


marți, 21 iulie 2015

Star1 noua organizatoare de concursuri

 Dupa angajarile de acum citeva zile,ralucutza si Admin au selectat urmatoare organizatoare de concursuri,aceasta fiind Star1...pe linga functia de Organizatorade de concursuri o detine si pe cea de Forum Moderator!Star1 e o ciresica minunata ajutatoare,si desigur va face o treaba foarte buna,i-am acordat un mic interviu acestei ciresele in speranta de a afla cit de incintata este pentru primirea acestei functii!
Lectura placuta!

 Sincere felicitari Star1!!!


1.Cum e sa fii forum moderator si totodata organizator de concursuri?
Este o responsabilitate, dar este și plăcut.
2.Ai responsabilitati mari?
Păi, eu cred că da.
3.Te descurci bine?
Nu sunt în măsură să spun.
4.Iti place ceea ce faci?
Îmi place foarte mult.
5.Cind va aparea primul concurs organizat de tiine ca organizator de concursuri?

Chiar mâine, 22.07.2015.




Viitoarele proiecte ale cireselei Destinny

Hm...cautind subiecte interesante ma tot gindeam care or fi viitoarele proiecte ale cireselei Destinny,si am gasit si aceasta informatie foarte interesante...se pare ca urmatoarea tinuta in mall va fi cea a lui Hulk,ei bine sunt foarte incintata si astept cu nerabdare sa port costumul,si nu doar eu gindesc asa ci si Madalina1234 care abia asteapta sa vada cum stau muschii aia pe ea!
Insa asta nu e tot,recent am facut un topic...Hai sa va prezint si eu...in care mi-am prezentat citeva din creatiile mele,doar asa de distractie,Destinny a acceptat modificarea unora din ele,in photoshop,nu se stie daca acestea vor ajunge in mall,dar rochia alba facuta de Destinny in photoshop,pe modelul rochitei mele,mi-a placut la nebunie!Si spunea ca are si pe mai multe culori,si cireselele ar fi incintate sa vada astfel de tinute in mall...am salvat rochita cireselei Destinny si am pus-o pe o ciresica P.S:Nu e ciresica mea!

Aceasta e rochita,e foarte frumoasa si e creata pe baza modelului dat,deci cred ca ati inteles,rochita aceasta roz e creata in paint iar cea alba a facut-o Destinny in format PNG doar ca eu am imbracat cu ea un avatar.Destinny a facut o treaba minunata,si daca vreti asemenea rochita in mall,nu uitati sa lasati comenatrii pe topicul a carui link e mai sus!Vor veni in curind idei noi deci fiti pe faza!


luni, 20 iulie 2015

Electra a fost stearsa...

Recent,vizitind mai multe pagini ale cireselelor,am gasit o foarte importanta si interesanta informatie,nu e cazul sa va spun si cine e ciresica pe a carei pagina am gasit aceasta informatie,ei bine fosta admina a jocului,Electra,a fost stearsa,aceasta a fost mesajul actualei Cherry Leader,pe pagina cireselei unde am si citit asta,motivul ar fi prea multe mesaje la care nu se raspund...Cu toate ca unora le va fi greu,cu timpul vor trece peste asta,exact cum a mentionat si ralucutza,sunt multe fete ca ea!

Noi ii spunem adio cireselei Eelectra....o sa ne fie dor si o sa te tinem minte mereu!